Джерард Бътлър идва у нас да си търси приятелка в живта,

...
Джерард Бътлър идва у нас да си търси приятелка в живта,
Коментари Харесай

Джерард Бътлър ще търси гадже у нас, ето коя родна звезда е минала през леглото му!

Джерард Бътлър идва у нас да си търси другарка в живта, откакто за следващ път скъса с гаджето си Морган Браун, написа " Телеграф ".
47-годишният артист трябваше да се появи в София през декември на фотосите на новия си план „ Код: Ел Ей “, само че се чака да дойде още идващия месец. Той ще съчетава потребното с приятното. От една страна ще прецизира места за фотоси и елементи по кино лентата, в който извършва основната роля и му е продуцент. От друга – счита да възобнови остарели познанства от предходните гостувания.

Според всемирски наблюдаващи Бътлър е имал краткотрайна забежка с една от родните манекенки, като за това се подозира моделка от „ Визаж “. Някои допускат, че става дума за самата шефка на организацията Жени Калканджиева. Други пък настояват, че това е много малко евентуално и че става въпрос за една от подчинените на Жени.

Всъщност моделките на Калканджиева съумяха да се сближат с много задгранични известни посетители. Това се случва в най-често в нощните заведения, където мацките отмарят след уговорките си. Лесно омайвали чужденците, защото съвсем всички говорели по 1-2 езика. Много от тях се снимали и в холивудски продукции у нас, където контактът със звездите става още по-лесен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР